diumenge, 14 d’octubre del 2007

FESTES DE MOROS I CRISTIANS d'ALBAIDA 2007

Com ja us havia anunciat aquesta setmana vaig estar a les festes patronals de la meua ciutat veïna, ALBAIDA. Allí van haver un gran nombre d'actes del més atractiu però sobretot de nit, on la festa no s'acabava!!! Un gran nombre d'orquestes van dónar animar una gran multitut de gent, entre elles la VERTIGO,la TITÀNIC,la PRIMERA FILA, així com el dia de l'OLLA, en que totes les comparses desfilaven disfraçades acompanyades de bandes de música! Va haver festa totes les nits exepte aquest dijous de nit, quwe l'aigua va fer que es suspenguera l'orquesta MONTECARLO, una de les més conegudes a la vall i als alrededors!
Pel que respecta al día,també estagué prou animat, el dia de l'entrada, les mascletades, les ofrenes... i la resta d'actes caracteritzants d'aquests tipus de festa! Be esperem que l'any que bé siguen iguals o millors que les d'aquest any!!!!

1 comentari:

Andrea ha dit...

veo que te gustan mucho los moros y cristianos jejeje, aqui en elche también sale mucha gente, yo no he estado muchas veces porque son en verano y normalmente estoy fuera pero los dos años que me he quedado me lo he pasado muy bien!!!